Todellisten pelimiesten sisustusvinkki – asunnosta pelikenttä

Koti & Asuminen · Terhi Piiroinen

Mikä on keltainen, pallon muotoinen ja kulkee mustalla taustalla suu ammollaan? No, kyseessä on tietenkin kaikkien rakastama legendaarinen pelihahmo Pac-Man. Nyt vuonna 1980 ensimmäisen kerran esitelty tietokonepelistä tuttu pallura on päässyt seinille seikkailemaan.

Kuva: Blik
Kuva: Blik

Peliaiheisia sisustuselementtejä on nähty markkinoilla paljon, ja näiden joukkoon lukeutuvat esimerkiksi Nintendo-teemaiset lakanat ja Space Invadersin innoittamat verhot. Nyt lista saa jatkoa Pac-Man -teemaisesta seinäkoristesarjasta, jonka avulla huoneesta voi loihtia kokonaan kolikkopelin taustana toimivan miljöön.

Kyseessä on seinätarrayhtiö Blikin markkinoille tuoma koristelusarja, jolla on hintaa noin 34 euroa. Blik on noussut nopeasti yhdeksi maailman suosituimmaksi seinätarroja myyväksi yritykseksi, sillä heidän myyntilistoiltaan löytyy toinen toistaan kekseliäimpiä tarroja.