Petra julkaisi kuvan karvaisesta alapäästään – Instagram-tili suljettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa on omat sääntönsä esimerkiksi kuvien julkaisemiselle. Facebook, Instagram ja Twitter säätelevät kaikki käyttäjiensä julkaisemaa kuvamateriaalia, ja voivat rajatapauksissa esimerkiksi varoittaa siveettömyydestä tai sulkea käyttäjätilin kokonaan.

Nyt American Apparel -vaatemerkin suunnittelija Petra Collins on onnistunut herättämään hämmennystä Instagram-julkaisuillaan. Neitokainen suunnitteli merkille taannoin kuukautisaiheisen T-paidan. Aiheesta ei olla luisuttu kovin kauas, sillä tällä kertaa Collins julkaisi profiilissaan otoksen karvaisesta alapäästään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

20-vuotiaan vaatesuunnittelijan alushousuista pilkottavista häpykarvoista syntyi sen verran polemiikkia, että koko Instagram-tili poistettiin lopulta käytöstä. Collinsilla oli käyttäjätilillään yli 25.000 seuraajaa. Nainen paljasti Oyster Mag -sivustolle, että monien mielestä otos oli hirveä ja ällöttävä.

Hän ei itse pidä karvoituksensa esittelyä outona, pikemminkin ihmettelee yleisön rajua reaktiota asiaan. Petra ei omien sanojensa mukaan rikkonut Instagramin sääntöjä, sillä sivustolle päätyy jatkuvasti paljastavia bikinikuvia. Hänen otoksessaan erona on vain karvaisuus. Kuva on edelleen nähtävillä neitokaisen Twitter-sivustolla sensuroimattomana.