Michael Jacksonin kuolemasta tuomittu haluaa jatkaa lääkärinä – viranomaiset toista mieltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poplegenda Michael Jacksonin kuolemasta on kulunut jo neljä vuotta, mutta tähti ja hänen perheensä ovat edelleen toistuvasti uutisissa. Laulajan terveydestä tämän viimeisinä kuukausina huolehtinut lääkäri Conrad Murray tuomittiin vuonna 2011 vankilaan popin kuninkaan kuolemantuottamuksesta.

Conrad Murray vapautuu vankilasta näillä näkymin lokakuun loppupuolella. Kohutohtorin kerrotaan haluavan vapautumisensa jälkeen jatkaa töitään lääkärinä. Näin ei kuitenkaan todennäköisesti tule tapahtumaan.

TMZ-verkkosivun mukaan Kalifornian terveydenhoitolautakunta pyrkii eväämään Conrad Murrayn lääkärinluvan palauttamisen. Lautakunnan kerrotaan olevan sitä mieltä, että Murray on epäkelpo jatkamaan uraa potilaiden parissa Michael Jacksonin kuoleman aiheuttamisen jälkeen.

Michael Jacksonin lapset ja äiti vaativat taannoin oikeudessa keikkapromoottori AEG Liveltä miljardien dollarien korvauksia, sillä heidän mukaansa promoottorien toimet johtivat tähden kuolemaan palkatessaan Conrad Murrayn Jacksonin henkilääkäriksi. Katherine Jackson ja laulajan lapset kuitenkin hävisivät oikeusjutun.