Kiireiselle katsojalle: Fight Club tiivistettiin 60 sekuntiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme äskettäin legendaarisen Pulp Fictionin lyhennetyn version, jossa monisyinen tarina oli nipistetty minuutin pituisen lyhytelokuvan muotoon. Nyt saman kohtalon kokee Brad Pittin tähdittämä Fight Club.

Internet Movie Databasen 25 parhaan elokuvan joukkoon listattu Fight Club pääsee vuorostaan mustavalkoisten pikku-ukkojen elokuva-areenaksi. Elokuva kertoo unettomuudesta kärsivästä miehestä, joka lopulta perustaa tappelukerhon.

Elokuva perustuu Chuck Palahniukin samannimiseen romaaniin, joka ilmestyi vuonna 1996. Elokuvan rooleissa nähdään Brad Pittin lisäksi Edward Norton, Helena Bonham Carter ja Meat Loaf.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat