Tältä näyttää Katen kuuma treenityyli – silikonit ahdettiin urheilutoppiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-voittaja Goldie Hawnin ja Bill Hudsonin tytär Kate Hudson kuuluu maineikkaaseen näyttelijäperheeseen. 34-vuotias neitokainen on itse ehtinyt luoda myös varsin menestyksekkään uran komediagenren parissa.

katehudson19102013

Muse-yhtyeen keulahahmon Matthew Bellamyn kanssa naimisissa oleva Kate ottu taannoin myös silikonit. Nyt muodot nähdään koristamassa Shape-lehden uusinta kansikuvaa, jossa Hudson esiintyy sporttivaatteissa. Timmissä kunnossa oleva tähti on kahden lapsen äiti – mitä ei kyllä otoksesta voisi arvata.

Kate Hudson on näytellyt elokuvissa Melkein julkkis, Kuinka hukata kundi 10 päivässä, Kasvukipuja, Morsianten sota ja Rakkaus lainassa. Hänet nähtiin taannoin Glee-musikaalisarjassa. Hudson oli aiemmin naimisissa muusikko Chris Robinsonin kanssa, mutta sittemmin tähti meni naimisiin Muse-tähti Matthew Bellamyn kanssa. Pari on tällä hetkellä kihloissa.