Tältä näyttää Katen kuuma treenityyli – silikonit ahdettiin urheilutoppiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-voittaja Goldie Hawnin ja Bill Hudsonin tytär Kate Hudson kuuluu maineikkaaseen näyttelijäperheeseen. 34-vuotias neitokainen on itse ehtinyt luoda myös varsin menestyksekkään uran komediagenren parissa.

katehudson19102013

Muse-yhtyeen keulahahmon Matthew Bellamyn kanssa naimisissa oleva Kate ottu taannoin myös silikonit. Nyt muodot nähdään koristamassa Shape-lehden uusinta kansikuvaa, jossa Hudson esiintyy sporttivaatteissa. Timmissä kunnossa oleva tähti on kahden lapsen äiti – mitä ei kyllä otoksesta voisi arvata.

Kate Hudson on näytellyt elokuvissa Melkein julkkis, Kuinka hukata kundi 10 päivässä, Kasvukipuja, Morsianten sota ja Rakkaus lainassa. Hänet nähtiin taannoin Glee-musikaalisarjassa. Hudson oli aiemmin naimisissa muusikko Chris Robinsonin kanssa, mutta sittemmin tähti meni naimisiin Muse-tähti Matthew Bellamyn kanssa. Pari on tällä hetkellä kihloissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat