Pirullinen alusasu Halloweeniin – pentagrammi stringipepussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet erikoisista alusvaatteista ennenkin, esimerkiksi silloin, kun markkinoille tulivat miehille tarkoitetut pitsipöksyt. Nyt Kiss Me Deadly -nimisen pikkutuhman alusvaatekaupan listoille on ilmestynyt alusasukokonaisuus, joka saa kaikki pentagrammikuvion ystävät mehuihin.

Kuva: Kiss Me Deadly
Kuva: Kiss Me Deadly

Kyseessä on nimittäin Elzbieta Pentagram Thong Playsuit, joka sopii vaikkapa Halloween-asun alle lisäjännitystä tarjoamaan. Kyseessä on pepun päälle pentagrammikuvion muodostavat stringit, jotka vedetään vartalon edestä niskan taakse. Materiaalimääräänsä nähden alusasun hintalappua voidaan pitää jokseenkin korkeana, sillä paketille kertyy hintaa reilun 83 euron verran.

Pentagrammia pidetään usein virheellisesti pelkästään saatanapalvonnan symbolina. Kyseessä on kuitenkin erittäin vanha ja usein käytetty kuvio, joka suoraan suomennettuna tarkoittaa viittä viivaa. Toiset väittävät, että tähtikuviolla on eri merkitys sen asennosta riippuen.