Käytetyistä alushousuista maksettiin 7 000 euroa – tässä syy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Breaking Bad -televisiosarja saavutti Yhdysvalloissa taannoin päätepistensä. Sarja kertoo viisikymppisestä Walter White -nimisestä opettajasta, joka viettää kaksoiselämää. Hän valmistaa amfetamiinia entisen oppilaansa kanssa perheensä elättämiseksi.

Nyt hurjan suosion saavuttaneen sarjan rektivisiittaa on huutokaupattu Sony Pictures -tuotantoyhtiön ja Screenbid -huutokauppafirman toimesta. Mahdollisesti erikoisempana tuotteena myytiin Bryan Cranstonin näyttelemälle Walter Whitelle kuuluneet valkoiset alushousut. Niiden hinta nousi 9.900 dollariin, eli noin 7.200 euroon.

Breaking Bad -huutokauppa keräsi lähes miljoonan dollarin tulot. Myydyt rekvisiitat ovat näytillä New Yorkissa sijaitsevassa Museum of Moving Image -museossa 27. lokakuuta asti. Sen jälkeen ne lähetetään huutokauppojen onnellisille voittajille.

Bryan Cranstonin, Anna Gunnin ja Aaron Paulin tähdittämä Breaking Bad on voittanut lukuisia palkintoja. Päätähdet Cranston ja Paul ovat voittaneet useita Emmy-palkintoja roolisuorituksistaan sarjassa. Sarjan viimeistä jaksoa seurasi Yhdysvalloissa 6,6 miljoonaa katsojaa.