Näin saat sipsipussista kätevän kulhon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksinkertaiset keskinnöt ja ideat saattavat saada arkeen pientä helpotusta. Tällaisia arkea auttavia asioita ovat esimerkiksi levitettävät ketsuppikupit ja kahden sokeripalan valmispakkaukset. Molemmissa täytyy vain tietää, kuinka tuotetta käytetään oikein.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa viraaliksi muuttunut video näyttää, kuinka tavallisesta sipsipussista saa pienellä näpertelyllä valmiin kulhon. Kun pussiin avaa päädyn sijaan kyljestä, avautuvat herkut pyöreästä reiästä paremmin esille ilman, että herkuttelijan täytyy upottaa koko kättä pimeän pussin sisälle.

Vinkiksi tekstin alussa mainittuihin asioihin vielä kerrottakoon, että pikaruokaloissa nähtävät ketsuppikupit saa suuremmiksi levittämällä niistä laakeita astioita. Sokeripalat vedetään auki paketin päistä vetämällä ilman, että paperia tarvitsee rikkoa.