Prinssi Georgen lastenhuoneessa kummittelee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton, ja hänen puolisonsa prinssi William saivat esikoisensa prinssi Georgen kesällä ja äsken hovista kerrottiin, että he yrittävät jo toista lasta. Pieni prinssi joutuu kuitenkin kasvamaan kummitusten keskellä.

Mirror lehti nimittäin paljasti, että kuninkaallisten uusi tulokas asuu Kensingtonin palatsin siinä osassa, joka tunnetaan aktiivisista kummituksistaan. Hänen lastenhuoneensa ympärillä on nähty muun muassa kummittelemassa Englannin entisiä kuninkaita sekä heidän puolisoitaan ja lapsiaan. Haamuista kertoi Diana, Princess of Wales -kirjan kirjoittaja Mr. Morton.

Taannoin eräs arvostetuimmista brittikirjailijoista, Hilary Mantel, kertoi uskovansa Katen aseman olevan hovissa lähinnä lasten synnyttäjä. Mantelin mukaan Middleton valittiin rooliinsa, koska hän oli maineeltaan nuhteeton. Kirjailija vertasi häntä edesmenneeseen prinsessa Dianaan, joka herätti aikoinaan pahennusta inhimillisyydellään.