Arnold Schwarzenegger lähetti videoviestin lihaville

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 1968 Yhdysvaltoihin Itävallasta muuttanut Arnold Schwarzenegger aloitti kehonrakennuksen jo 15-vuotiaana. Hän on voittanut kehonrakennuksen arvostetuimman Mr. Olympia -kilpailun peräti seitsemän kertaa. Sittemmin hän on tähdittänyt toimintaelokuvia ja luonut poliittista uraa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kerroimme äskettäin, että ”iso-Arska” harrastaa seksiä peräti viisi kertaa päivässä. Nyt Kalifornian entinen kuvernööri on muistanut fanejaan videoviesteillä. Hänen YouTube-profiiliinsa on ilmestynyt viime päivinä lyhyen ytimekkäitä tervehdyksiä, joista suosituin kehottaa ihmisiä: ”Put that cookie down! Now!”. Videota on katsottu muutamassa päivässä yli miljoona kertaa.

Terminaattorina aikoinaan tunnetuksi tulleen toimintatähden kerrotaan haikailleen pitkään takaisin ex-vaimoaan Maria Shriveria. Useista yrityksistä huolimatta pariskunnan yhteiselo oli ryvettynyt pettämiskohussa korjauskelvottomaan kuntoon.