Hui kauhistus! Sandra Bullock luurankoasussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Heat -elokuvaa tähdittävä Sandra Bullock luetellaan usein maailman kauneimpien näyttelijöiden kastiin. Äskettäin Sandra esitteli räppitaitojaan The Jonathan Ross Show’ssa vieraillessaan ja hänen esityksensä jäädytti juontajan totaalisesti.

Sen lisäksi, että Sandra Bullockia voidaan pitää yhtenä Hollywoodin kauneimpana naisena, on hän erittäin ansioitunut komedienne. Naista voidaan kehua myös loistavaksi äidiksi, sillä hän esiintyi viikonloppuna poikansa kanssa viimeistä piirua myöten hiotusssa halloween-asussa.

Sandra osallistui Los Angelesin Studio Cityssä järjestettyyn naamiaisasutapahtumaan, ja kun hänen Louis-poikansa oli pukeutunut naamiaisiin luurangoksi, oli Sandran päällä luurankomorsiamen puku. Hänen kasvonsa oli taidokkaasti maalattu meksikolaistyylisen pääkallon näköiseksi.

Sandra Anette Bullock asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti ja hänellä on edelleen Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä on saksalainen oopperalaulaja ja laulunopettaja. Näyttelijätär harrasti lapsuudessaan balettia ja teki pieniä sivurooleja äitinsä ooppera-näytöksissä. Bullock nousi Hollywoodin tähtikaartiin vuonna 1994 läpimurtoroolillaan elokuvassa Speed. Sittemmin kaunotar on esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa kuten Oscar-palkitussa elokuvassa Crash.