Ryanair ei olekaan edullisin lentoyhtiö – tässä kymmenen halvinta

Matkailu · Terhi Piiroinen

Monille matkustajille lentomukavuus saattaa jäädä lentolipun hintaa tarkastellessa toissijaiseksi seikaksi reissaamisessa. Halpalentoyhtiöiden lippuja ostaessa kannattaa kuitenkin olla erityisen tarkka, ettei vahingossa sorru lisämaksujen ansaan.

Which Airline -sivusto tutki lentoyhtiöiden velottamien perusmaksujen suuruuksia. He vertasivat lentoyhtiöiden normaalimaksuja keskenään ja selvisi, että Pegasus Airlines oli huomattavasti Ryairia edullisempi. Listan toisena oli Wizz Air ja kolmantena Blue Air -nimiset yhtiöt. Ryanair oli vasta neljäntenä.

Viidenneksi edullisin oli easyJet, kuudes Air One, seitsemäs Eurolot ja kahdeksantena komeili Volotea-niminen halpalentoyhtiö. Kymmenen edullisimman viimeisiksi pääsivät Vueling ja flybe. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Pegasus Airlinesissa joutuu maksamaan erilaisia perusmaksuja peräti kolme kertaa vähemmän kuin vaikkapa Fly Thomas Cook -yhtiöllä lentämällä, joten vertailu kannattaa aina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat