Shia LaBeouf jakoi alastonkuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Shia LaBeouf tunnetaan elokuviensa lisäksi railakkaasta elämäntyylistään. Kohun herättäminen ei ole Transformers-tähdelle mitään uutta, sillä hän on päätynyt otsikoihin viime aikoina esimerkiksi baaritappelun merkeissä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt 26-vuotias tähti on jälleen jakanut Twitter-sivullaan rohkeaa kuvamateriaalia itsestään. Tähti paljasti uudesta The Necessary Death of Charlie Countryman -elokuvastaan kuvan, jossa näyttelijä nähdään alastomana. Shian sosiaalisessa mediassa jakamassa otoksessa ihan kaikkea ei kuitenkaan paljasteta.

Shia LaBeouf nähtiin hiljattain islantilaisen Sigur Ros -yhtyeen Fjögur Piano -kappaleen taiteellisella musiikkivideolla. Parrakas näyttelijä esiintyy videolla kauniin näyttelijättären, Deena Thomsenin, kanssa rohkeissa kohtauksissa. Shia muun muuassa hieroo alastoman blondin vartaloa ja rintoja. Miehen tähdittämä The Nymphomaniac -elokuva nousi äskettäin kohuotsikoihin, kun sen seksikohtauksien väitettiin olevan aitoja.