Upea hidastusvideo: Koirien turkin ravistelusta taidetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hidastetuissa videoissa nähdään yleensä hauskoja tilanteita, kun erilaiset liikkeet ja tapahtumat näyttävät hämmentävän erilaisilta tosielämään ja normaalinopeuteen verrattuna. Esimerkiksi juoksijoiden kasvot vääntyvät aina hidastetuissa otoksissa hassuun muotoon.

Nyt verkossa leviää video, jolle on kuvattu Carli Davidsonin johdolla itseään ravisuttelevia koiria hidastettuna. Kyseinen videokooste on jatkumoa Davidsonin viime vuonna toteuttamalle samannimiselle SHAKE-valokuvausprojektille, jossa pääosaan nousivat koirien hauskat ilmeet ravistelun aikana.

Videon julkaisija pyytää katsojia ravistamaan kaikki huolet ja murheet pois mielestä, ja tämän videon avulla se on kieltämättä hyvin helppoa. Koiravideo on viihdyttävää katsottavaa ja jäämme innolla odottamaan, koska verkkoon ilmestyy samanlainen kooste ihmisten tähdittämänä.