Mullistava uutuus: Pierun hajun vaimentavat alushousut myyntiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Eräs nainen valitteli kuinka ihanaa olisi jakaa arki romanttisesti miehen kanssa, joka vaihtaisi lamput ja talvirenkaat. Avioliitossa olevat ystävät palauttivat hänet maan pinnalle sanomalla: ”Tarvitset selvästi sohvallesi aidon uroksen piereskelemään”.

Kaikissa kulttuureissa suolistokaasujen päästeleminen ei ole noloksi luokiteltavaa puuhaa. Toiset ovat saaneet kokea tämän karvaasti esimerkiksi kiinalaisten kanssa. Kiusallisten äänien lisäksi pierut saattavat levittää ympärilleen ällöttävää hajua, ja etenkin mieskunnan edustajat päästelevät ilmaa usein säälimättä.

Nyt tähän on kehitetty jälleen uusi lääke, sillä hajusuojalla varustetut alushousut on lanseerattu myyntiin. Shreddies-merkkiset alushousut jättävät ikävät hajut kalsareiden sisäpuolelle. Alushousuissa on käytetty Zorflex-nimistä kemikaalia, joka neutralisoi hajumolekyylit. NY Daily Newsin mukaan hajuja syövät alushousut maksavat noin 40 dollaria ja niistä löytyy malleja myös naisille.