Victoria Silvstedt tyrmää alusvaatekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt on onnistunut luomaan näyttävän kansainvälisen uran viihdealalla. Hän kaipaa kuitenkin kovasti jälkikasvua, ja 38-vuotias neitokainen tapailee nykyisin liikemies Maurice Dabbahia.

Victoria Silvstedt nähdään nyt mainostamassa omaa nimeään kantavan alusvaatemalliston tulevia tuotteita. Kyseessä on Very Victoria Silvstedt by Marie Meili -mallisto, jota eräs kansainvälinen vaatekauppaketju ryhtyy myymään myöhemmin tässä kuussa.

Karen Victoria Silvstedt on ruotsalainen malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.