Katy Perry säilytti kollegojensa hiuksia käsilaukussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Katy Perry lukeutuu viihdemaailman tämänhetkisiin ykkösleideihin ja hänen Prism-levynsä ilmestyi tällä viikolla. Naisen tiedetään pitävän yhteyttä muihin kuuluisuuksiin, ja hänen kaveriporukkaansa kuuluu Rihannan lisäksi myös joukko muita laulajia.

Poplaulaja Katy Perry viettää aikaansa muun muassa Miley Cyrusin ja Taylor Swiftin kanssa. Nyt laulajatar on kertoinut jokseenkin karmivan asian heidän ystävyyssuhteestaan. Hän nimittäin piti ystäviensä hiuksia käsilaukussa viimeisimmässä Grammy-gaalassa.

– Jaoin pukuhuoneeni Miley Cyrusin ja Taylor Swiftin kanssa. Pyysin heiltä molemmilta pientä hiustupsua itselleni. Panin hiuksiin rusetit ja säilytin niitä käsilaukussani gaalan ajan, Perry paljasti Mario Lopezin -radio-ohjelmassa.

Katy Perryn huhuttiin taannoin tapailevan näyttelijäkomistus Robert Pattinsonia, mutta artisti kiisti väitteet nopeasti. Perry on yhdistetty aikaisemmin myös Hollywoodin elokuva-agentti Michael Kivesiin. Neitokainen on kuitenkin lähipiirinsä mukaan ollut koko ajan eniten ihastunut entiseen on-off -poikaystäväänsä John Mayeriin, jonka kanssa hän julkaisi myös yhteisen Who You Love -balladin.