Italialainen mies rakensi omin käsin huvipuiston – tässä huikea tulos

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bruno oli tavallinen italialainen ravintoloitsija. Hänessä on kuitenkin yksi seikka ylitse muiden, hän nimittäin rakastaa katsella kättensä jälkiä. Tämä ajoi Brunon rakentamaan oman huvipuiston keskelle metsää.

AI PIOPPI from Fabrica on Vimeo.

Uskomattoman tarinasta tekee se, että Bruno rakensi huvipuiston pienessä pajassaan alusta loppuun saakka omilla käsillä. Hänestä kertovalla videolla näytetään, kuinka mies hitsaa ja sirkkelöi uusia vempaimia puistoon.

Dokumentissa nähdään myös herran kansalaisuuteen kuuluvaa tyypillistä temperamenttisuutta ja sitkeyttä. Videolla kerrotaan ravintoloitsijan tarina aina ensimmäisestä myydystä makkarasatsista siihen päivään, kun hän opetteli työstämään metallia.

Rakenteluharrastus lopulta johti siihen, että hän loi keskelle metsää vuoristoratoja, maailmanpyöriä ja karuselleja. Neljäkymmentä vuotta kestänyt projekti on nyt tullut siihen pisteeseen, että puistosta on tullut suosittu huvittelukeskus.