Tyttöjen välisestä ystävyydestä: Näin kannattaa toimia bestiksien kanssa

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisellä on usein elämänsä varrella useita erilaisia ystävyyssuhteita, jotka vaihtelevat kestoltaan ja syvyydeltään. Kaikkien kanssa ei jaeta samoja asioita, vaikka välit lämpivät olisivatkin. Glamour-lehti antoi vinkkinsä tyttöjen väliseen ystävyyteen.

Hyvän naisystävän tunnistaa esimerkiksi siitä, että hän kannustaa sinkkua ystäväänsä lähtemään ulos viikonloppuisin. Moni viettää usein aikaansa kotona television ja pizzan ääressä, kun neito voisi olla myös täydessä tällingissä lähiklubilla katsastelemassa paikallisia uroita.

Eräs ystävyyden koetinkivi voi olla siinä, kun toinen naisista löytää poikaystävän. Mustasukkaisuus saattaa hiipiä suhteeseen salakavalasti, jolloin olisikin hyvä pyrkiä kultaiseen keskitiehen. Seurustelevan kannattaisi pitää mielessä se, että hän osaa edelleen olla itsellinen nainen suhteesta huolimatta.

Sinkun on syytä tutkailla mustasukkaisuuttaan, ettei tämä pääse nakertamaan ystävyyttä. Kommunikaatio on olennainen osa kaverusten elämää, siksi naisen tulisikin hieman miettiä mitä ja kenelle kertoo. Työkavereita ei esimerkiksi kannata haukkua työpaikan ”parhaalle ystävälle”. Joskus elämässä olevilla ihmisillä on nimittäin omat itsekkäätkin tarkoitusperänsä ja jutut voivat levitä.

Jos ystävä innostuu uusista asioista, hakee työpaikkaa tai yrittää saada liput suosikkibändin keikalle, hyvä ystävä on selän takana kannustamassa. Joskus pienikin positiivisuus voi vaikuttaa syvällä tavalla läheisen elämään. Kukkahattutädit ovat erikseen, hyvät ystävät kannustavat toisiaan myös riskinottoon.

Vankkaan ystävyyteen liittyy myös ajatus tuomitsemattomuudesta. Ihmiset tekevät elämässään valintoja, jotka eivät aina tunnu järkevältä kenenkään korvaan. Mutta joskus intuitio kertoo enemmän kuin mitä muut voivat ymmärtää. Ystävä antaa toisen elää elämäänsä, eikä märehdi toisen elämän valinnoilla.