Rose McGowan sukelsi bikineissä – mutta mitä oli päässä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Rose McGowan tunnetaan parhaiten roolistaan televisiosarjassa Siskoni on noita ja Quentin Tarantinon tuottamasta elokuvasta Planet Terror. Näyttelijäkaunotar seurusteli aikoinaan kolmen vuoden ajan muusikko Marilyn Mansonin kanssa.

Nyt Rose McGowan on janaut Instagram-tilillään kuvia, joissa hän sukeltaa bikineissä meressä tuoreen aviomiehensä kanssa. Jokseenkin erikoisia otoksista tekevät pariskunnan happinaamarit.

Tavanomaisten sukellusvarusteiden sijaan Rose ja hänen miehensä ovat nimittäin pukeneet päähänsä laatikonmuotoiset kypärät, joissa he kykenivät hengittämään helpommin kuin perinteisillä sukellusvarusteilla.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Rose McGowan aloitti uransa monien muidenkin näyttelijöiden lailla lapsimallina. Näyttelijäkaunotar syntyi Italiassa ja asui lapsuutensa Euroopassa. Vanhempiensa eron jälkeen McGowan muutti Yhdysvaltoihin, eikä osannut lainkaan englantia. Näyttelijällä on todettu myös olevan obsessiivis-kompulsiivinen persoonallisuus OCPD eli hän kärsii muun muuassa pakkotoiminnoista ja perfektionismistä.