Harry Styles on epätoivoinen – koti-ikävä vaivaa kiertueella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Directionin laulajakomistus Harry Styles on vaihtanut viime aikoina naisia kuin sukkia. Hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä pariinkin eri mallityttöön, mutta nyt kulisseista kuiskitaan, että Harry tarvitsee elämäänsä jotain aivan muuta.

Heat-lehti tietää kertoa, että Harry Styles on epätoivoinen, koska joutuu viettämään pitkiä aikoja kaukana hänelle rakkaista ihmisistä. Hän kärsii suunnattomasta koti-ikävästä, ja tämä on nyt ajanut pojan siihen, että hän on ryhtynyt treenaamaan öisin. Tähti on muun muassa maksanut isälleen ja siskolleen lennot Australiaan, jotta hän pääsisi viettämään heidän kanssaan aikaa.

Koska Harry kärsii tuttavapiirinsä mukaan yksinäisyydestä, on hänet ikuistettu toisinaan myös kyseenalaisessa seurassa. Viimeksi verkossa levisi kuva, jossa lattialla istuva mies suutelee Paige Reifler -nimistä mallia. Kuvassa ei paljasteta tähden kasvoja, mutta herran epäiltiin olevan Styles.