16-vuotias Kardashian diivaili Beverly Hillsissä: ”Etsä tiedä kuka mä oon?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin realityperheen kuopus Kylie Jenner täytti elokuussa 16 vuotta. Siskojensa tapaan Kylie yrittää parhaillaan uraa mallina. Nyt teinin väitetään öykkäröineen Bevery Hillsissä ja käyttäneen vanhaa julkkiskorttia.

Kylie Jennerillä on havaittu pikkudiivan elkeitä, kun hän oli ollut Beverly Hills hotellissa yhdessä 15-vuotiaan poikaystävänsä Jaden Smithin ja teineistä koostuvan kaveriporukan kera. People-lehden mukaan nuoret olivat tilanneet huonepalvelusta alkoholipitoisia juomia, mutta kun hotelli kieltäytyi tarjoilemasta alaikäisille, sanoi Kylie: ”Etsä tiedä kuka mä oon?”

Kyseinen lause on lähinnä vanha vitsi, joka ei toimi edes huippukuuluisuuksien keskuudessa – mikäli joku sen kehtaa edes sanoa. Kylie ennätti puolustelemaan itseään Twitterissä ja twiittasi, että hänestä kerrotut jutut ovat valheita. Hotellin työntekijä oli kertonut lehdelle neitokaisen käyttäytymisestä.

16-vuotias Kylie Jenner on amerikkalainen realitytähti, malli ja Seventeen-lehden julkkiskeulahahmo. Hänet tunnetaan parhaiten Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta, jossa seurataan uusperheen luksusarkea. Kylie Jenner on tehnyt mallitöitä muun muassa Teen Vogue -lehdelle. Hänellä on myös oma vaatemallisto isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa.