Paluu tulevaisuuteen -elokuvan skeittilaudat myyntiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Michael J. Foxin tähdittämät Paluu tulevaisuuteen -elokuvat lukeutuvat 1980-luvun suosituimpiin elokuvasarjoihin. Monet elokuvien fanit haaveilivat epäilemättä lapsena omistavansa joskus Paluu tulevaisuuteen 2 -elokuvassa nähdyn lentävän skeittilaudan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt varakkailla Paluu tulevaisuuteen -faneilla on mahdollisuus hankkia itselleen ZBoard-yhtiön valmistama tarkka kopio elokuvista tutusta rullalaudasta. Lentää laudalla ei valitettavasti voi, mutta lauta liikkuu paineentunnistustekniikan avulla itsestään ilman, että käyttäjän tarvitsee ottaa jalallaan vauhtia.

Lautoja valmistetaan 25 kappaletta, ja ne myydään IndieGoGo-sivustolla 1.500 euron, eli noin 1.100 euron kappalehintaan. Skeittilautojen myynnillä ansaitut rahat lahjoitetaan näyttelijä Michael J. Foxin perustamalle Parkinsonin tautiin parannuskeinoa etsivälle säätiölle.

Michael J. Fox tuli tunnetuksi 80-luvulla Perhe on paras -televisiosarjasta ja huippusuosituista Paluu tulevaisuuteen -elokuvista. 90-luvulla hänet nähtiin myös Spin City -sarjan pääroolissa, mutta tähti vetäytyi pois televisiosta ja valkokankailta keskittyäkseen taistelemaan Parkinsonin tautia vastaan. Fox on kuitenkin toisinaan nähty pienissä vierailevissa rooleissa sarjoissa kuten Jäitä Hattuun, Larry David ja Asema 62.