Näyttävää vesihiihtoa: Tähän vain aniharva kykenee!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erään kahvipöytäkeskustelun puheenaiheena oli kerran se, että kumpi ihmistyyppi on taitavampi; Se, joka osaa montaa asiaa vähän vai se, joka osaa yhden asian täydellisesti? Multitalentit ihmiset ovat sellaisia, jotka ovat loistavia lähes kaikessa mitä tekevät.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs mies näyttää mallia, kuinka hän hallitsee kehoaan tilanteissa, joihin toiset ihmiset eivät pysty koskaan. Hän nimittäin vesihiihtää paljain jaloin nopeasti kulkevan veneen perässä. Se ei kuitenkaan riitä, sillä sen lisäksi hän esittää breakdancea. Kyseessä on Michael Tembyn suorittama esitys, jossa hän suorittaa veden päällä tapahtuvaa tanssia toisinaan yhdellä jalalla, takamuksella tai jopa päällään seisten.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat