Danielle Fishel bikineissä – kuherteli avoimesti rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Isojen poikien leikit -televisiosarja herätti 1990-luvulla kiinnostusta myös Suomessa. Eräs ohjelman tähdistä oli päähenkilö Cory Matthewsin tyttöystävä Topangaa näytellyt Danielle Fishel, joka on sittemmin viettänyt hieman hiljaiseloa otsikoista.

31-vuotias neitokainen avioitui äskettäin Tom Beluskon kanssa, ja parhaillaan nuori pari viettää kuherruskuukauttaan rantalomalla.

Danielle Fishel on näytellyt tv- ja elokuvarooleissa myös Isojen poikien leikit -sarjan lopettamisen jälkeen. Sarjaa tähdittivät neitokaisen ohella muun muassa Ben Savage ja Rider Strong. Ohjelmasta suunnitellaan parhaillaan spin-off-sarjaa, joka kulkee nimellä Girl Meets World. Ohjelmassa tullaan näkemään tv-sarjan entistä kastia.