Katy Perry lumoavan eteerisenä uusissa promokuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tämän hetken suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Katy Perry julkaisee 22. lokakuuta uuden Prism-levynsä. Levyltä on kuultu esimakua Roar-singlen muodossa, ja laulajatar esitti uuden Walking On Air -kappaleen viikonloppuna Satutday Night Live -ohjelmassa.

Katy Perry on nyt julkistanut liudan uusia Prism-levyyn liittyviä promokuvia. Edellisten levyjen karamelliväristen glitter-teemojen sijaan 29-vuotias kuvankaunis laulajatar nähdään uusissa otoksissa kesäinen mekko päällään lämpimän aurinkoisella niityllä.

Katy Perry julkaisi taannoin uuden Roar-singlen, jonka musiikkivideolla hän esiintyy jälleen omalle huumorintäyteiselle tyylilleen uskollisena. Hän joutuu selviämään lentokoneonnettomuuden jälkeen yksin viidakossa, jossa hänestä kuoriutuu Tarzanista tutun Janen veroinen viidakkonainen.