Tori Spellingiltä loppuivat rahat: ”En tiennyt toisenlaisesta elämästä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta Beverly Hills 90210 -nuorisosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä äidin roolissaan. Nyt nainen valittelee kärsivänsä talousongelmista, eikä hän ole vuosiin ostanut merkkilaukkuja.

Hiljattain omaelämäkerran Spelling It Like It Is -teoksen julkaissut Tori paljastaa suoraan, että hän kärsii rahaongelmista. Aikojen saatossa hän on kuitenkin ymmärtänyt, että raha ei ole tärkeintä elämässä.

– En ole ostanut kolmeen vuoteen käsilaukkua, mutta se ei haittaa minua. Parikymppisenä ostelin Guccia ja se oli silloin tärkeää. Nykyisin en voi edes ajatella samalla tavalla, hän myöntää.

Hän asuu parhaillaan perheensä kanssa vaatimattomassa vuokratalossa San Fernando Valleyssa, Los Angelesissa. Talousongelmistaan hän syyttää lapsuuttaan, jossa naista ei opetettu vastuulliseen kuluttamiseen.

– Syyt ovat lapsuudessani, joka oli rikas ja enemmän kuin moni voi edes kuvitella. En tiennyt toisenlaisesta elämästä. Vaikka yritän elää hillitymmin, en koskaan pääse eroon kalliista mausta. Lisäksi kärsin shoppailuhulluudesta, ja tuhlaa erityisesti lasten tavaroihin, vaatteisiin ja leluihin.

Dean McDermottilla ja Tori Spellingillä on neljä lasta: Kuusivuotias Liam, viisivuotias Stella, kaksivuotias Hattie ja reilun vuoden ikäinen Finn. He avioituivat vuonna 2006.