Uusi ase Somalian merirosvoja vastaan: Britney Spearsin musiikki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari vuotta sitten kuinka amerikkalaiset kiduttivat Guantanamon vankileirille kaappaamiaan ihmisiä länsimaisella popmusiikilla. Nyt on selvinnyt, että länsipopin käyttö ei rajoitu pelkästään vankileireihin, sillä sen avulla häädetään myös merirosvoja.

Nyt on nimittäin paljastunut, että Britney Spearsin musiikkia käytetään Somalian rannikolla seilaavissa laivoissa karkottamaan merirosvoja. Yhdysvaltain merivoimien 34-vuotias upseeri Rachel Owens vahvisti asian lehdelle ja kertoi, että Oops! I Did It Again ja Baby One More Time -hitit toimivat erityisen hyvänä merirosvikarkotteena. Owensin mukaan Spearsin musiikki on todettu toimivaksi myös käytännössä.

– Turvamiehet valitsivat hänen kappaleensa, koska merirosvojen odotetaan vihaavan niitä eniten. Nämä miehet eivät voi sietää länsimaista kulttuuria ja musiikkia, joten Britney on siihen täydellinen valinta, asiasta uutisoinut Metro-lehti raportoi.