Halloweenin hulvattomin naamiaisasu on tässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Josh Sundquist on yksijalkainen urheilija, joka pitää menestyksekästä videoblogia YouTubessa. Hän on aiempina vuosina pukeutunut halloweenin aikana muun muassa piparkakku-ukkeliksi, jolta on syöty toinen jalka sekä lampuksi varjostimineen.

Kuva: Josh Sundqvist
Kuva: Josh Sundqvist

Nyt hän on paljastanut tämänvuotisen asukokonaisuutensa YouTubessa ja se ällistyttää katsojaansa. Mies on nimittäin päättänyt pukeutua pinkiksi flamingoksi. Kyseessä ei kuitenkaan ole yhdellä jalalla tasapainotteleva lintu, vaan Josh seisoo käsillään kävelykeppien varassa.

Mies osoittaa olevansa ällistyttävän innostava ja inspiroiva henkilö, joka luo varmasti toivoa myös muille liikuntavammaisille. Hän on 29-vuotias hiihtäjä, joka menetti vasemman jalkansa yhdeksänvuotiaana syövän seurauksena. Hän on osallistunut myös paralympialaisiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat