Robin Thicke myönsi: Kuuntelee seksin aikana omaa musiikkiaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu r&b-tähti Robin Thicke tunnetaan seksikkäästä falsettiäänestään ja lukuisista hittikappaleistaan, joista viime kesän soitetuin oli Blurred Lines. Kappaleen musiikkivideolla tähti esiintyi alastomien mallien kanssa – vaimonsa Paula Pattonin suostumuksella.

Nyt laulaja on avautunut People-lehdelle seksielämästään. Hän ollut vaimonsa kanssa yhdessä jo yli kaksi vuosikymmentä, ja pariskunta viihtyy edelleen makuuhuoneessa toistensa kanssa. Mausteita ei petileikeistä puutu.

– Mausteet eivät ole ongelma. Olemme liiankin innokkaita. Voisimme luultavasti ottaa mausteet pois hyllyltä, kommentoi Robin Thicke lehdelle ja paljasti parin kuuntelevan seksileikkien aikana miehen musiikkia.

– Kyllä. Itse asiassa hän haluaa tehdä niin enemmän kuin koskaan. Joskus hän jopa leikkii bändäriäni.

Robin Thicken mukaan hänen avioliittonsa näyttelijätär Paula Pattonin kanssa on vakaalla pohjalla, ja paljon muutakin kuin seksiä. Hän löysi elämänsä naisen jo 14-vuotiaana. Mies uskoo, että pari on ollut yhdessä menneissä elämissäänkin. Thicke on julkaissut kuusi albumia, joista viimeisin Blurred Lines nimikkokappaleineen on osoittautunut maailmanlaajuiseksi menestykseksi.