Miley Cyrus syöksykierteessä? Biletti alaikäisenä Lindsay Lohanin kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Miley Cyrus on kuluneen vuoden aikana noussut eniten uutisoitujen tähtien joukkoon hämmentävällä käytöksellään, irstailla esiintymisillään ja vähäpukeisilla poseerauksillaan. Neitokaisen parisuhde Liam Hemsworthiin ei kestänyt tempauksia ja suhde kariutui.

Samalla kun poppari on julistanut olevansa kihlauksen päättymisen jälkeen onnellisempi kuin koskaan, hän on myös löytänyt uusia ystäviä julkkismaailman pintapiireistä. Neitokainen saattaa olla valumassa kohti syöksykierrettä, sillä viimeisimpänä bileseurana oli vasta vieroituksesta tavallisen elämän pariin palannut Lindsay Lohan.

Radar Online -lehden mukaan kaksikko vietti yhdessä aikaa 1 Oak -yökerhossa New Yorkissa, vaikka parikymppinen Cyrus on vielä kyseiseen paikkaan alaikäinen. 21 vuoden ikäraja ei estänyt tähteä pääsemästä paikkaan sisään, ja siellä neitojen ystävyys versosi drinkkien ja kikatuksen lomassa. Lindsayn raittiustilannetta ei ole varmistettu.

– Lindsay Lohan oli läheisessä pöydässä, ja meni Mileyn pöydän luo. Tytöt kikattivat ja kuiskailivat. He tekivät monta visiittiä vessaan ja lähtivät pois takaoven kautta, jotta paparazzit eivät huomaisi heitä. Miley joi klubilla alkoholia, väitti silminnäkijä lehdelle.

Miley Ray Cyrus nousi julkisuuteen Hannah Montana -televisiosarjan kautta. Hän esiintyi The Last Song -elokuvassa, jossa tapasi eksänsä Liam Hemsworthin. Sittemmin tähti on julkaissut viisi studioalbumia, joista viimeisin on lokakuun alussa päivänvalon nähnyt Bangerz.