Valkoisen talon pihamaa sai uuden asukkaan – turvapaikka keskellä kaupunkia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain hallinto on ollut viimeisten viikkojen ajan kiinni budjettikiistan vuoksi. Tämä näkyy jopa Yhdysvaltain presidentin kodin, Valkoisen talon, puutarhassa. Talon ulkoalueista huolehtivat työntekijät on nimittäin lomautettu hallinnon alasajon ajaksi.

Valkoisen talon ulkoalueiden ja puutarhan nurmikon sekä kasvillisuuden kerrotaan olevan ylikasvanutta vähäisen puutarhahoidon seurauksena. Kaikki eivät kuitenkaan tästä ole pahoillaan. Kasvillisuus on houkutellut paikalle runsaasti eläimiä, kuten oravia.

Yksi Valkoisen talon pihamaasta uuden kodin itselleen löytäneistä eläimistä on villikettu. Obamafoodarama-blogin mukaan kettu on elänyt rakennuksen porttien sisäpuolella jo kahden viikon ajan, ja siitä on tehty havaintoja erityisesti varhaisin aamulla sekä myöhään illalla. Talonmiesten kerrotaan toistaiseksi luovuttaneen yrityksissään eläimen kiinniottamisen suhteen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat