Ariel Winteristä tulossa suuri tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter joutui taannoin erikoiseen tilanteeseen äitinsä takia. Äiti Chrisoula Workman yritti myydä tähden Shanelle-siskon alastonkuvia julkisuuteen. Sittemmin Ariel on tehnyt useita tyylimuutoksia ja saanut jalansijaa Hollywoodissa.

15-vuotias näyttelijätär on nyt kuvattu hänen osallistuessaan Moderni perhe -sarjan tilaisuuteen, jonne hän oli pukeutunut tyylikkääseen mustavalkoiseen asuun ja Christian Louboutinin korkokenkiin. Nuori kaunotar sai kovasti kehuja asustaan ja häntä pidetään yhtenä Hollywoodin lupaavimmista nuorista tähdistä.

Ariel Winterin äiti Chrisoula ”Crystal” Workman on käynyt Arielin huoltajuudesta kiistaa toisen tyttärensä, 34-vuotiaan siskon Shanellen kanssa. Äidin väitetään olleen väkivaltainen kasvattaja. Väliaikainen huoltajuus meni oikeudessa Shanellelle, ja pettynyt äiti halusi kostaa ronskisti vanhemmalle tyttärelleen tarjoamalla tämän alastonkuvia lehdille. Sekasotku ei ole kuitenkaan vaikuttanut juurikaan Arielin menestykseen Hollywoodissa.