Haluatko rikkaaksi ja kuuluisaksi? Näin se onnistuu helposti

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Viihdemaailma on täynnä loistokkaita esimerkkejä siitä, kuinka ihminen voi päästä julkisuuteen ilman todellisia meriittejä. Hollywoodissa turhia julkkiksia riittää, eikä esikuvia tarvitse hakea kaukaa, mikäli haluaa löytää parhaimmat tavat luotsata elämäänsä kohti parrasvaloja.

Julkkikset tuntuvat nykyään menestyvän sitä paremmin, mitä vähemmän todellisia lahjoja hänellä on. Hyvä esimerkki on kurvikuningatar Kim Kardashian, joka nousi julkisuuteen seksivideonsa avulla, ja hänet tunnetaan edelleen parhaiten vartaloonsa ja yksityiselämäänsä liittyvistä asioista. Seksivideo on toiminut loistavasti myös Paris Hiltonilla ja Farrah Abrahamilla.

Jälkimmäinen neitokainen on loistava esimerkki siitä, miten lapsen saaminen 16-vuotiaana voi olla alku turhan julkkiksen uralle. Abraham on tähdittänyt MTV-kanavan 16 and Pregnant ja Teen Mom -sarjoja. Jos yksi lapsi nuorena ei riitä, voi myös synnyttää kahdeksan lasta kerralla ja saada nimensä lööppeihin. Tämä tapahtui Octomom Nadya Sulemanille.

Jo edesmennyt povipommi Anna Nicole Smith taas nai itseään huimasti vanhemman rikkaan miehen, mikä herätti aikanaan kohua. Urheilumaailman nymfomaanin Tiger Woodsin sänkyyn pääseminen on lisäksi asia, jota kautta nainen kuin nainen voi saada materiaalia elämäkertaan ja TV-haastatteluihin.

Täysin tuntematonkin mies voi herättää kiinnostusta sen jälkeen, kun hän on onnistunut tekemään raskaaksi kuuluisan poptähden. Kevin Federline saattoi suunnitella asian Britney Spearsin selän takana. Mikäli seksillä ei saa toivomiaan tuloksia aikaan, voi aina leikellä ulkomuotoaan. Plastiikkakirurgian avulla toteutettu Heidi Montagin muodonmuutos on eräs hämmästyttävimmistä. Tähden siippa Spencer Pratt tunnetaan julkisuudessa ainoastaan siitä, että mies on ollut täysi idiootti kaikissa televisioesiintymisissään.

Moni on noussut ilmiöksi myös internetin kautta. Esimerkiksi vesihiihtoa harrastava orava, Leave Britney Alone -nuorukainen ja Grumpy Cat eivät olisi tunnettuja ilman Youtubea ja sosiaalista mediaa. Helppoja ratkaisuja ovat myös ökyrikkaat vanhemmat, DJ-työn tekeminen ja toisen ihmisen tappaminen, sillä myös murhaajat ovat suhteellisen kuuluisia.

Oman pariminuuttisensa julkisuudessa voi saada lisäksi tulemalla kidnapatuksi. Tarinalla voi rahastaa myöhemmin, kun on päässyt vapauteen. Kuuluisuuteen voi päästä myös tulemalla ammutuksi yhdeksän kertaa. Asiaa voi auttaa, jos henkilö on valmiiksi tunnettu räppäri, kuten 50 Cent.