Ryöstäjä ampui käsiaseella – HTC-kännykkä pelasti myyjän hengen!

Digi Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta on kiirinyt jo muutamia kertoja uutisia ihmepelastumisista, joissa esimerkiksi rintataskussa ollut muistilehtiö, kirjanen tai kännykkä on pysäyttänyt luodin ja pelastanut hengen. Nyt tällaisesta pelastumisesta on saatu konkreettisia todisteita Yhdysvalloissa.

Huoltamon myyjä joutui aseellisen ryöstön uhriksi, kun huppupäinen mies asteli aseen kanssa myymälään Floridassa. Tilanne kärjistyi lopulta siihen, että ryöstäjä yritti surmata myyjän ampumalla tätä käsiaseella vatsaan. Myyjällä oli kuitenkin kaikeksi onneksi taskussaan HTC-kännykkä, johon luoti osui ja pysähtyi.

Kännykkänsä ansiosta myyjä on edelleen hengissä ja selvisi aseellisesta ryöstöstä lievin vammoin. Ryöstäjä on edelleen karkuteillä ja poliisi yrittää saada tapauksesta lisätietoja valvontakameran kuvien avulla.