Mallimamma koulukiusaamista vastaan – rintavako pääosassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -ohjelman tuomarina nähty ja Suomessakin ohjelmaformaatin tiimoilta vieraillut Janice Dickinson on varsin räväkkä nainen, joka ei useinkaan sanojaan säästele. 58-vuotias mamma on muun muassa julistanut itsensä maailman ensimmäiseksi supermalliksi.

Janice on plastiikkakirurgian ja kauneushoitojen puolestapuhuja, sekä hyvä esimerkki siitä, mitä liiallisilla hoidoilla voi saada aikaan. Tähti ei epäröinyt nytkään esitellä vartaloaan mustassa avokaulaisessa mekossa kampanjoidessaan koulukiusaamista vastaan.

Kuvaukset keskellä Los Angelesin katuja herättivät outoudessaan huomiota. Nainen muun muassa poseerasi vapaamielisesti kolmipyöräisen moottoripyörän päällä – ja alusvaatteetkin vilkkuivat.

Janice Dickinson meni äskettäin kihloihin Yhdysvaltojen johtavan psykofarmakologian asiantuntijan, tohtori Robert Gernerin kanssa. Nainen kutsuu häntä Rocky-nimellä. Mikäli suhde etenee avioliittoon, kyseessä on mallitähden neljäs liitto.