Hollywood-parin häät maksoivat 142 dollaria

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin koomikkopari Kristen Bell ja hänen kihlattunsa Dax Shepard valittiin vastikään PETA-järjestön nuortenosaston toimesta Yhdysvaltojen seksikkäimmiksi kasvissyöjiksi. Pariskunta on monissa asioissa jalat maassa, ja pystyy ajattelemaan myös vaihtoehtoisia tapoja elää.

Todisteena on Kristenin ja Daxin äskettäin järjestetyt häät, jotka erosivat huomattavasti Hollywoodin perinteisestä linjasta. Kun yleensä kaikki on koristeellista, kallista ja näyttävää, tämä näyttelijäpari käytti 142 dollaria solmiakseen liiton, jossa vain kuolema heidät erottaa.

– Menimme Beverly Hillsin oikeustalolle, ja tilanteeseen meni 142 dollaria. Ystävät tulivat sinne ja he toivat meille kakun, jossa luki ”maailman huonoimmat häät”. Kuinka moni ihminen voi sanoa järjestäneensä maailman huonoimmat häät? Kommentoi Shepard Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa.

Shepard ja Bell alkoivat seurustella vuonna 2007 ja he ilmoittivat kihlauksestaan vuonna 2010. Pariskunta herätti huomiota mediassa ilmoitettuaan, ettei aio mennä naimisiin ennen kuin homoliitot laillistetaan Kaliforniassa. Bell synnytti parin ensimmäisen tyttären tämän vuoden maaliskuussa.