P. Diddy klassikkoelokuvan uuteen versioon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hittiräppäri P. Diddy kuuluu Yhdysvaltojen rap-skenen huippunimiin. Hän on luonut uraa viihdemogulina, muusikkona, levytuottajana ja näyttelijänä. Nyt hän aikoo tosimielellä elokuvatähdeksi.

Diddy, oikealta nimeltään Sean John Combs, on suunnitellut tuottavansa vuoden 1990 kulttirikoselokuva King of New Yorkin uudelleen. Lisäksi mies aikoo tähdittää elokuvan pääosaa. New York Postin mukaan uuusi versio tulisi sisältämään samanlaista gangsteritunnelmaa kuin alkuperäinen elokuva. Juoni kertoo nykyajan Robin Hoodista New York Cityn köyhillä asuinalueilla.

43-vuotias P. Diddy on kotoisin New Yorkista ja hän on julkaissut urallaan kuusi sooloalbumia. Hän on tullut tunnetuksi myös tiuhaan vaihtuvista taiteilijanimistää, joita miehelle on kertynyt vuosien saatossa peräti seitsemän.