Rihanna tahtoo avaruuteen – jonotuslistalla avaruuslennolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rihannan tiedetään olevan kiinnostunut avaruudesta ja etenkin siellä mahdollisesti asuvista muukalaisista. Hiljattain hän palkkasi itselleen Nevadan aavikolla työskentelevän miehen raportoimaan taivaalla tapahtuvista UFO-havainnoista suoraan laulajalle.

Nyt Rihanna haaveilee, että pääsisi mukaan joulun jälkeen maan kiertoradalle ampaisevalle julkkisten ja maailmankuulujen tähdittämälle avaruuslennolle. Virgin Galacticin operoimalle avaruusmatkalle on ilmoittautunut jo roima määrä muitakin kuuluisuuksia ja Rihanna on jonotuslistalla.

Daily Starin mukaan Rihanna on maksanut etumaksun kolmesta paikasta, sillä hän ottaisi mukaan Rorry-veljensä lisäksi myös henkivartijansa. Reissun hinnaksi kerrotaan 750.000 dollaria. Rihanna on lapsesta saakka haaveillut pääsevänsä avaruuteen ja nyt mahdollisuus on lähempänä kuin koskaan aiemmin.

Rihannan havittelemalle matkalle ovat jo varmistaneet paikkansa Ashton Kutcher ja Mila Kunis, Justin Bieber, Russel Brand, Leonardo DiCaprio ja Stephen Hawking. Tavallisen tallaajan kukkarolle reissu ei soveltuisikaan, sillä kahden tunnin lento kustantaa yli 145.000 euroa henkilöltä.