Michael Jacksonin tappaja vapauduttuaan: ”Michael olisi kauhuissaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jacksonin kuolema oli vuoden 2009 uutisoiduimpia tapahtumia. Koska kuolinhetken olosuhteet olivat epäselvät, asiaa on selvitelty näihin päiviin asti oikeudessa. Henkilääkäri Conrad Murray tuomittiin jo vuonna 2011 neljäksi vuodeksi vankilaan asian tiimoilta.

Jacksonin perhekunta ja fanit ovat olleet järkyttyneitä, kun mies kävelikin vapauteen vain kahden vuoden vankilassa istumisen jälkeen. 60-vuotias lääkäri halusi välittömästi antaa haastatteluja medioille. Murray vakuutti edelleen, ettei ollut tarkoittanut vahingoittaa Michael Jacksonia.

– Michael olisi kauhuissaan nähdessään, mitä minulle on tapahtunut. Kaikki fanit, jotka ovat tuominneet minut…Luulen, että käytännössä Michael käskisi heidän katsoa peiliin. Hän tietää totuuden, ja totuus on, etten koskaan tehnyt hänelle pahaa. Michael rakastaa minua yhtä paljon kuin silloin, kertoi Murray TMZ-sivustolle.

Conrady Murray tuomittiin pari vuotta sitten vankeuteen poptähden kuoleman tuottamisesta, kun tämä antoi hänelle tappavan annostuksen voimakasta unilääkettä. Mies laittoi asiat tärkeysjärjestykseen ja käväisi heti vankilasta vapautumisensa jälkeen In-N-Out-hampurilaisravintolassa. Murray haaveilee lääkäriurallaan jatkamisesta, mutta asiaa yritetään ymmärrettävästi torpata virallisten tahojen puolelta.