Nainen, nämä pikkuseikat saavat miehet syttymään – olisitko arvannut?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jotkut naiset luulevat, että varmin tapa miesten metsästämiseen on avonaiseen kaula-aukkoon ja minihameeseen pukeutuminen. Tähän neitokaiset vielä lisäävät suuren määrän meikkiä ja käyttävät tuntikausia hiustensa kähertämiseen. Turhaan, sillä miehet syttyvät yllättävän pienistä ja tavallisista asioista.

Vaikka miehet varmasti myös katsovat naisen kurveja ja ulkoista habitusta sillä silmällä, saattavat he kiinnittää muihin seikkoihin huomiota tyttöystävämateriaalia etsiessään. Nyt redditorit ovat paljastaneet omat paheensa, jotka saavat heidän polvensa veteliksi naisissa.

Ensimmäiseksi miehet paljastivat olevansa erityisen viehättyneitä hiuksillaan leikittelevistä naisista. He rakastavat naisia, jotka pitävät hiuksiaan sekä kiinni että auki, ja saattavat jopa pörröttää niitä sormillaan. Myös hyvältä tuoksuvat hiukset viehättävät joitakin suuresti.

Yksi Redditin käyttäjistä sanoi, että rakastaa, jos naiselta vilahtaa pikkuisen vatsaa paidan alta. Joku ylisti venytellessään voihkivia neitokaisia ja moni ylisti aitoa hymyä. Lisäksi miehet pitävät naisista, jotka nauravat heidän vitseilleen, mutta myös ymmärtävät niitä. Naisten kannattaa ottaa miehiin myös katsekontaktia. Lisäksi kaksilahkeiset rakastavat pyjamahousuisia naisia.