Muhkean tipin saanut tarjoilija puhkesi kyyneliin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken miehistä, jotka jättivät tarjoilijoille 200 dollaria juomarahaa ja ravintolahenkilökunnan liikuttavat reaktiot kuvattiin videolle. Nyt eräs poikakolmikko tekee samankaltaisen tempauksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sanotaan, että hyvä kannattaa panna kiertämään, jotta maailmasta tulisi piirun verran parempi paikka meille kaikille. Nyt eräät nuorukaiset kävivät nauttimassa Ihop-ravintolaketjun antimista ja heitä palveli ystävällinen tarjoilijaneitokainen. Naisen reaktio oli upea, kun hän sai yhtäkkiä pojilta 200 dollaria juomarahaa. Hän pidätteli kyyneleitään ja myöhemmin selvisi, että nainen on kahden pienen lapsen äiti ja on työskennellyt ravintolassa viisi vuotta.

Yhdysvalloissa annetaan poikkeuksetta juomarahaa ravintolalaskun päälle. Kyseinen toiminta takaa tarjoilijoiden ja muun ravintolahenkilökunnan loistavan palvelun, sillä ilman tippiä he jäävät hyvin pienelle pohjapalkalle, joka videolla olevan ravintolan tarjoilijoilla on kaksi dollaria tunnilta. Se vastaa alle 1,5 euroa.