Ashton Kutcherin ja Demi Mooren avioerosotku päätökseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ashton Kutcher ehti olla kuusi vuotta naimisissa Demi Mooren kanssa ennen suhdettaan Mila Kunisin kanssa. Pitkäaikainen pari erosi 35-vuotiaan Ashtonin petettyä Demiä tuolloin 22-vuotiaan Sara Lealin kanssa. Nyt sekava avioero on saatu viimein päätökseen.

Demi Moore ja Ashton Kutcher erosivat kaksi vuotta sitten, kun näyttelijäkomistus paljasti Demille uskottomuutensa. Pettämiskohusta käynnistyi kaksi vuotta kestänyt oikeustaistelu, joka saatiin nyt päätökseen. New York Postin mukaan he ovat allekirjoittaneet sopimuksen ja oikeus on lopettanut heidän avioliittonsa virallisesti.

35-vuotias Ashton ja 50-vuotias Demi ovat tapelleet lähinnä raha-asioista, koska Demi on odottanut Ashtonin maksavan hänelle niin sanottua puolison tukea eron jälkeen. Lakimiehet onnistuivat kuitenkin neuvottelemaan tilanteeseen taloudellisen ratkaisun, jossa otettiin huomioon koko heidän kuuden vuoden yhdessäolonsa.

Aiemmin Demin vaateena oli saada pettäjämiehensä maksamaan hänelle peräti 220 miljoonaa euroa, mutta tämä vaade mitä ilmeisemmin hylättiin. Ashton tienasi viime vuonna Miehen puolikkaat -televisiosarjasta noin 18,5 miljoonaa euroa. Ashtonin tulot ovat kuitenkin nousseet vuosien mittaan roimasti, etenkin sen jälkeen, kun hän tuli tunnetuksi Demin siippana.