Justin Bieber osti isälleen ökytalon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinitähti Justin Bieber on tämän vuoden otsikoista päätellen tuhlannut miljoonaomaisuuttaa lähinnä ryyppäämiseen ja rellestämiseen. Äskettäin hänen kerrottiin jättäneen strippiklubille jättimäisen setelikasan. Nyt popparin rahoja on käytetty myös johonkin järkevään.

19-vuotias laulaja on nimittäin ostanut isälleen uuden talon. Tähden kotimaasta Kanadasta hankittu lukaali on arvoltaan noin 620.000 euroa, ja sinne muuttaa Jeremy-isän lisäksi myös Justinin viisivuotias sisarpuoli Jazmyn ja kolmevuotias velipuoli Jaxson. TMZ-sivuston mukaan Justin tahtoi varmistaa, että hänen lähisukulaisensa saavat mukavan kodin.

Teinipoppari maksoi Ontariossa sijaitsevan viiden makuuhuoneen talon kertamaksulla. Unelma-asunto sijaitsee rauhallisella maaseudulla 8.000 asukkaan kylässä. Justin Bieber tahtoi kuitenkin tehdä selväksi, että hänen isänsä asuu kyseisessä kiinteistössä ja siksi sukunimi on kirjoitettu näkyvästi postilaatikkoon.

19-vuotias Justin Bieber on viime aikoina toden teolla karistanut kiltin pojan mainettaan. Nuorukaisen bilereissut, myöhästyneet keikat, pilven poltto ja epämääräiset ystävät ovat tuoneet tähdelle negatiivista mediahuomiota. Kaikesta huolimatta Bieber lukeutuu edelleen tämän hetken suosituimpiin poptähtiin.