Näistä asioita nainen haaveilee seksissä – muista vinkit makuuhuoneessa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vaikka luulisi, että miehen ja naisen välinen kanssakäyminen olisi maailman yksinkertaisinta rakkauden kemiaa, ovat naiset päättäneet avata sanaisen arkkunsa salaisista haaveistaan makuuhuoneen puolella. Neuvojen avulla on mahdollista saavuttaa maata järisyttäviä seksikokemuksia.

Men’s Fitness tiedusteli naispuolisilta lukijoiltaan vinkkejä makuuhuoneen puolelle, ja vastauksista koottiin 15 kohdan lista. Ensimmäisenä neuvotaan, että miesten kannattaa aloittaa koko kiimainen kanssakäyminen leidin erogeenisia alueita suutelemalla. Kaula ja korvantaus ovat hyviä starttipaikkoja. Myös tuhmien puhuminen viehättää yllättävän useaa naista.

Eikä pidä väheksyä rintojen hieromista ja nännien koskettamista – nämä pelimiehen liikkeet ajavat usein naisen kuin naisen virittyneeseen tunnelmaan. Monille saattaa olla myös yllätys, että osa naisista tykkää katsella miestä, joka hyväilee itseään paraatikuntoon, etenkin jos mies saa kiihokkeensa naisestaan. Miesten tulee myös antaa neitokaisille valtaa sänkypuuhissa, sillä komennon ottava nainen saavuttaa yleensä myös varmemman orgasmin.

Entäpä yhteinen rentoutumishetki kylvyssä tai saunassa? Eroottisen sävyn voi saavuttaa vaikkapa koskettelemalla. Myös naiset katsovat aikuisviihdettä, joten miksi tunnelmaa ei hakisi sitä kautta? Kun vihdoin päästään aktiin, ovat naiset listanneet takaapäin tapahtuvan rakastelun yhdeksi kiihottavimmista asennoista. Eikä pidä unohtaa vanhaa kunnon 69-asentoa, naiset vinkkasivat lehdelle.

Jos mies tyydyttää partneriaan kielipelin avulla, kannattaa hänen suorittaa laaja tutkimusmatka rakkauden puutarhaan. Pitkäkestoinen ja intensiivinen makumatka antaa loppupeleissä suunnatonta mielihyvää molemmille. Mies voi myös raottaa naiselleen omia fantasioitaan, joita ryhdytään toteuttamaan yhdessä.

Lisäpontta leikkeihin saa seksivälineillä tai vaikkapa oman eroottisen materiaalin kuvaamisella. Eikä seksin tarvitse aina rajoittua makuuhuoneen puolelle. Kannattaa tehdä pieni syysretki tai autoajelu toiselle paikkakunnalle. Kun tilannetta lietsoo tarkoituksella kuumottavaksi, saavat himot lopulta vallan ja molemmat ovat uutta kokemusta rikkaampia.