Google Earth tallensi ”Jeesuksen ja Marian” Sveitsin taivaalla?

Digi Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pyhät näyt kuuluivat aikoinaan mystikoille ja etsijöille, mutta nykyään niitä uutisoidaan tapahtuvan verrattain usein. Jeesus on esimerkiksi ilmestynyt kuluneiden vuosien aikana moneen paikkaan, kuten pizzaan, koiran takamukseen ja seinään.

Kuva: Google Earth
Kuva: Google Earth

Tällä kertaa Jeesus ja Maria ovat ilmestyneet vilkkaan autotien ylle Sveitsissä. Näyn tallensi Google Earth -karttapalvelu. Otoksessa näkyy kaksi taivaalla leijuvaa hahmoa.

Jumalan pojaksi on arvuuteltu tummaa hahmoa, kun taas hänen äidikseen vaaleanpunaista hahmoa vierellä. Maria näyttää yhteenliitettyjen käsiensä kanssa olevan rukoukseen vaipuneena. Kuva otettiin A5-moottoritiellä lähellä Walenseeta, uutisoi Daily Mirror -sivusto.