Keskenmenon saanut oli kateellinen – myrkytti ystävänsä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Keskenmenon saaminen on kaiketi yksi naisen karmeimmista kokemuksista. Itävaltalainen Angela Maier masentui kolmen keskenmenonsa vuoksi niin pahasti, että sortui äärimmäisen järkyttävään tekoon. Hän nimittäin myrkytti raskaana olleet tuttavansa kateuden tuskissaan.

26-vuotias Angela kertoi, että hän ei voinut sietää raskaana olevia ystäviään, koska hänen omat vauvansa olivat jääneet tulematta maailmaan. Epätoivoinen nainen tarjoilikin kahdelle ystävälleen myrkkyä sisältäneet juomat, ja valitettavasti heistä molemmat saivat reseptilääkkeeksi tarkoitetun pillerin johdosta keskenmenon. Toinen uhreista oli Angelan veljen vaimo ja toinen oli paras ystävä.

Lopulta nainen tuli raskaaksi ja on tätä nykyä kolmevuotiaan tytön äiti. Hän kuitenkin tunnusti tekonsa myöhemmin ystävilleen ja perheenäiti joutuu nyt 1,5 vuodeksi vankilaan, Daily Mail raportoi. Monen mielestä tuomio on liian lyhyt, koska kaksi syntymätöntä lasta menehtyi hänen rikoksensa johdosta.