Lastensairaalan potilaat ja henkilökunta tekivät Katy Perryn videon uusiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppari Katy Perry julkaisi vastikään tuoreen Prism-levynsä, jolla on myös hänen hittikappaleensa Roar. Suositusta sinkusta on tehty YouTubeen jo monta uutta amatööriversiota, ja äsken 2.000 lukiolaista toteutti oman Roarin huulisynkalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Dartmouth-Hitchcockin lastensairaalan potilaat ovat päättäneet tehdä oman Roar-musiikkivideon. Videolla esiintyvät lapset kärsivät vakavista sairauksista, mutta silti luovat positiivista energiaa musiikin avulla. Myös sairaalan henkilökunta on kantanut kortensa kekoon. Videota on katsottu 2,5 miljoonaa kertaa.

Kappaleen alkuperäisellä musiikkivideolla Katy esiintyy jälleen omalle huumorintäyteiselle tyylilleen uskollisena. Hän joutuu selviämään lentokoneonnettomuuden jälkeen yksin viidakossa, jossa hänestä kuoriutuu Tarzanista tutun Janen veroinen viidakkonainen.