Julkkiksista tehtiin dildoja – nämä tuottavat jatkossa orgasmeja

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Julkaisimme hiljattain seksilelujen osto-oppaan naisille, jossa painotettiin muun muassa sitä, että kaikki seksuaaliseen kanssakäymiseen tarkoitetut vempeleet eivät tuota naisille samalla tavalla nautintoa.

Jokaisen naisen olisi hyvä tutustua kehoonsa ja kokeilla erilaisia tapoja ja välineitä itsensä tyydyttämiseen. Nyt markkinoille on tullut muun muassa jokaisen vampyyrifanin unelmadildo, nimittäin legendaarisen vampyyrilordin muotoinen Cunt Dracula. Hopeisen dildon hinta on suhteellisen kallis, sillä Masturepieces-sarjaan kuuluva seksilelu kustantaa noin 120 euroa.

Kuva: Masturepieces
Kuva: Masturepieces

Draculan kanssa samaan sarjaan kuuluu myös muita ikonisia hahmoja, kuten lampunhenkeä mukaileva Vagenie ja seurakunnan johtohahmolta näyttävä Rampant Rabbi. Kaikista härskein lienee Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistyneen kuningaskunnan kuningatar Elisabet II, eli Buckingham Phallus -dildo.