Ne-Yo ei suostunut maksamaan ravintolalaskua – poistui paikalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen r&b-laulaja Ne-Yo nousi musiikkimaailman huipulle In My Own Words -albumillaan, jota ovat seuranneet neljä muuta levyä. Mies tapasi taannoin suomalaispoppari Isac Elliotin Fusion Festivalilla Englannissa ja meni kehumaan poikaa, joka ei heti tunnistanut miestä supertähdeksi.

Nyt Ne-Yosta liikkuu ikäviä uutisia. Miehen kerrotaan viettäneen aikaa New Yorkissa sijaitsevassa Negril-ravintolassa seurueensa kanssa. Kymmenen ystävänsä kanssa ruokaillut poppari tilaili ruokia ja juomia, mutta jätti sitten laskun maksamatta.

– Tarjoilijatar kysyi tähdeltä, voiko hän laittaa kaikki tilaukset samalle laskulle, ja Ne-Yo vastasi myöntävästi. Kun nainen ojensi laskun laulajalle, hän työnsi sen managerilleen, joka ojensi sen toiselle seurueen miehelle ja siitä lasku päätyi taas Ne-Yon käsiin, kertoi silminnäkijä New York Daily News -sivustolle.

31-vuotias laulaja poistui lopulta ravintolasta maksamatta. Tarjoilijattaren kerrotaan näyttäneen illan päätteeksi todella pettyneeltä, sillä hän teki kovasti töitä ryhmän viihtymisen eteen. Myös ravintolan muu henkilökunta suhtautui laulajan käytökseen hämmästyksellä. Seurueen jäsenet lupasivat tulla maksamaan laskun myöhemmin, mutta näin ei ole vielä tapahtunut.

Ne-Yo, eli Shaffer Chimere Smith, on tehnyt uransa aikana myös elokuvarooleja. Hänet on nähty Save the Last Dance 2, Stomp the Yard, Red Tails ja Battle: Los Angeles -elokuvissa. Harva tietää, että popparilla on afroamerikkalaisten juurten ohella myös kiinalaisia sukujuuria.